SeldaEsthetic

SeldaEsthetic helse og velvære klinikk som eies og drives av Selda, en erfaren kosmetisk dermatologisk sykepleier.
SeldaEsthetic er sertifisert i Dermapen4, Belotero, Rebiome, Revok 50, og MeLine
BeloteroDermapenRebiome
Seldaesthetic

Sertifisert i Hijama

Selda er sertifisert i hijama behandling, Seldaesthetic helse og velvære klinikk er en av de få klinikkene i Norge som tilbyr hijama/våt kopping.

"Veldig fornøyd. Jeg har opplevd betydelig lindring fra smerter og har fått mer energi til hverdagen"
Hijama
- Uday. A

Om klinikken

Vi ligger rett ved togstasjonen i Mjøndalen
SeldaEsthetic helse og velvære klinikk som eies og drives av Selda, en erfaren kosmetisk dermatologisk sykepleier. Selda har jobbet i helsevesenet i over 10 år, og har en stor interesse for skjønnhet og velvære.

Selda har jobbet som sykepleier siden 2009. Hun er utdannet ved profesjons høygskole i Copenhagen og sertfisert kosmetisk dermatologisk sykepleier i Amabilis Akademi i 2020, er medlem av NORFEM Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin. Hun har i tillegg gjennomført en rekke kurs hos ulike leverandører som Beauty Technology, Noscomed og Amedica.

Selda er sertifisert i hijama behandling. Seldaesthetic helse og velvære klinikk er en av de få klinikkene i Norge som tilbyr hijama/våt kopping. Hijama er en gammel medisinsk praksis som har blitt brukt i hundrevis av år. Behandlingen innebærer å plassere vakuumkopper på huden for å stimulere blodsirkulasjonen og fjerne giftstoffer. Hos Seldaesthetic tilbyr vi et bredt utvalg av behandlinger.

Selda utfører injeksjonsbehandlinger som rynkebehandling, fillerbehandling, lip fillers, Skinbooster, PRP, Revok50, Mesoterapi. Innen hudforbedring tilbyr hun blant annet hudkonsultasjon, microneedling med dermapen og kjemisk peel.

Vi bruker alltid de beste produktene og teknikkene for å gi deg de beste resultatene. Vi er også opptatt av å skape en avslappende og hyggelig atmosfære i salongen vår for å gi kundene den beste mulige opplevelse.

Seldaesthetic helse og velvære klinikk er sertifisert Dermapen4, Belotero og Rebiome klinikk. Dette betyr at klinikken har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å tilby disse behandlingene på en trygg og effektiv måte.

Vi håper du vil besøke oss!
Selda Berber
Selda Berber
Seldaesthetic helse og velvære klinikk som eies og drives av Selda, en erfaren kosmetisk dermatologisk sykepleier. Selda har jobbet i helsevesenet i over 10 år, og har en stor interesse for skjønnhet og velvære.

Selda har jobbet som sykepleier siden 2009. Hun er utdannet ved profesjonshøygskole i Copenhagen og sertfisert kosmetisk dermatologisk sykepleier i Amabilis Akademi i2020, er medlem av NORFEM Norsk Forening for Kvalitet i estetisk medisin. Hun har i tillegg gjennomført en rekke kurs hos ulike leverandører som Beauty Technology, Noscomed og Amedica.
Kom i kontakt

Vi bruker journalsystemet Huubro

Huubro

Dette er et journalsystem der du godkjenner behandlingen

Fremtidens journalsystem går utover bare å dokumentere behandlinger. Det fungerer som et verktøy som hjelper deg med å ta gode avgjørelser, følger viktige regler og standarder, og gjør det enkelt å prate med kundene dine via meldinger og video. Huubro er spesiallaget for estetisk medisin og er her for å være det aller beste journalsystemet for deg.

For mer informasjon, besøk Huubro sine hjemmesider.

Følg oss på instagram