RING NÅ FOR EN AVTALE

Selda er Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier og er eier og daglig leder av SeldaEsthetic

Selda er feridg utdannet som sykepleier i Danmark 2009, og har jobbet som sykepleier mange år. Hun har videreutdannet ved Amabilis Acadamy hos Dr. Ove Bjerkan samtidig som hun har gjennomgått flere kurs i behandlingene hun tilbyr. Selda har flere avanserte kurs innen hudforyngelse og hudforbedring ved blant annet  Beauty Technology. Hun er også autorisert som injeksjonsbehandler og har flere avanserte kurs i injeksjonsteknikker gjennom  Amabilis Acadamy, Noscomed og Amadica. Selda er sertifisert Belotero og Reneè behandler. Selda har etter flere år opparbeidet seg god erfaring i behandlinger innenfor medisinske og estetiske behandlinger. Seldas behandlinger og resultater er bygget fra profesjonalitet, kvalitet, service og kunnskap.

Hos SeldaEsthetic er første prioritering deg. Jobber alltid for å gjøre kundene  100% fornøyd med resultatet - og følger opp om det skulle være noe.

 

Usikker på hva du ønsker? Da kan du booke en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Velkommen til SeldaEsthetic

Klinikken ligger i Mjøndalen, kun 20 minutter fra Drammen Sentrum.

Det er enkelt å finne klinikken med GPS eller med google maps. Klinikken ligger 200 meter fra Mjøndalen togstasjon og buss stopp.

I tillegg til klinikken i Mjøndalen har vi samarbeidsavtaler med leger i Istanbul innen estetisk kirugisk operasjon og hårtransplantasjon.

TOP

Call Now