RING NÅ FOR EN AVTALE

Hva er EmSculpting?

EmSculpting er elektromagnetisk kroppsforming. Vi bruker elektromagnetiske bølger til å fjerne fett og bygge muskler samtidig. Teknologien er kjent for dens imponerende egenskaper til å tone kroppen og fjerne fett uten kirurgi og helt uten nedetid! Hvis du vil ha et rimeligere alternativ til fettsuging og bygge muskler samtidig så kan dette være et alternativ for deg.

Maskinen fungerer slik at elektroder sender svært intense elektromagnetiske bølger til musklene som tvinger dem til å bevege seg svært kraftig. Vi får det som kalles supramaximale sammentrekninger, det vil si muskelsammentrekninger som ikke er mulig å oppnå ved frivillig muskelsammentrekning. Når muskler utsettes for supramaksimale sammemtrekninger blir muskelvevet tvunget til å tilpasse seg ekstreme forhold, og svarer da med en remodellering som fører til fettreduksjon og muskelvekst.

Dette skal sammenlignes med å utføre 20 000 situps eller 20 000 knebøy i løpet av 30 minutter. I løpet av bare et par uker får du altså en belastning tilsvarende ca. 6 - 12 måneders hard trening med god kostholdskontroll!

Metoden er godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA, Food and Drug Adminsitration) for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa.

I USA ble det utført en klinisk studie hvor 22 pasienter deltok. I løpet av bare 4 behandlinger som ble gjennomført over 2 uker opplevde deltakerne i gjennomsnitt hele 20 % reduksjon i kroppsfett, og 15 % økning i muskelmasse på mage og rumpe.

Anbefales ikke til personer som bruker implant bart medisinsk utstyr og personer som har fått hjerneskade eller har gjennomgått en hjerne operasjon.

Gravide kan ikke benytte behandlingen

Prisliste

TOP

Call Now